Beveilig je WordPress website

Aangezien hackers steeds geavanceerde software gebruiken om websites proberen te hacken is het noodzakelijk om (voorzorgs)maatregelen te nemen. Enkel een beveiligingsplugin lijkt niet voldoende om hackers buiten de deur te houden.

(gratis) Plugins die je veiligheid een boost geven:

WPS Hide Login: Deze plugin verandert de standaard login-URL van de website in iets persoonlijkers, zodat hackers deze niet gemakkelijk kunnen vinden. Hierdoor wordt het moeilijker voor hackers om in te breken op de website.

Limit Login Attempts Reloaded: Met deze plugin kun je het aantal inlogpogingen beperken. Hierdoor wordt het moeilijker voor hackers om een wachtwoord te raden. Als iemand een bepaald aantal inlogpogingen heeft gedaan, wordt deze geblokkeerd voor een bepaalde tijd.

iThemes Security: Deze plugin biedt een uitgebreide set van beveiligingsfuncties, zoals twee-factor authenticatie, malware scanning en beveiliging tegen brute-force aanvallen. Het biedt ook een firewall en een sterk wachtwoordbeleid.

Hoewel een beveiligingsplugin een goede eerste stap is, is dat helaas niet genoeg. Je moet ook regelmatig updates uitvoeren en je website in de gaten houden. In het kort, hacken van websites is geen grapje, dus zorg dat je je website goed beveiligt. Als je de juiste stappen neemt, kun je de kans op een succesvolle hack verkleinen.

  • Alle
  • Uncategorized
Inhoudsopgave