Tom Joosten Automotive

Een portfolio website voor occasions
Industrie: Automotive

project

informatie

Wat voor Tom Joosten begon als een hobby is inmiddels uitgelopen tot een dagelijkse bezigheid. Voornamelijk gericht op speciale, zowel jong als oud, unieke auto’s voor liefhebbers.

De technische doelen waren een responsieve website welke dient als verlengstuk voor internetgebruikers vanaf derde verkooppartijen. Visuele aspecten: De nadruk op de professionele foto's van de verschillende auto's middels een luxeus, exclusief uitstraling.

project

deliverables

Diensten

project

resultaat

Het resultaat van de website is een volledig dynamische website voor zowel Tom Joosten als de gebruiker. Een homepage waar de gebruikers een voorproefje kunnen krijgen van het bedrijf en de voorraad. Vanuit de homepage kan de gebruiker navigeren naar het aanbod. De individuele autopagina is opgebouwd om op een laagdrempelige manier een goede inzage te krijgen van de auto, haar specificaties en afbeeldingen.

Vanuit de back-end heeft Tom Joosten de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke module de keuze te maken welke auto er in de spotlight moet staan. Tom Joosten kan via de module een nieuwe occassion toevoegen. Dit werkt hetzelfde als hij gewend was op bijvoorbeeld Autoscout24. Als een occassion verkocht is kan Tom Joosten de status van de auto wijzigen en is de auto te vinden bij 'verkocht'.

Omdat deze website een modern design heeft heb ik een van de nieuwste menu designs geïmplementeerd: een full screen menu. Het menu op volledig scherm wordt geopend op desktop en mobiel en legt de hele focus op waar de gebruiker naartoe wil.
De klant kan gemakkelijk een nieuwe auto toevoegen welke verschijnt op deze pagina. De website is volledig dynamisch.

2023

#groei

is een keuze

Kijk, ik kan me voorstellen dat je écht geen idee hebt waar te beginnen; plan een gesprek in met Rik Derks

ontdek meer

bekijk meer projecten

Moar
Motor Academy
Alex' Bike Shop
Oorlogsmuseum Medemblik
Kompetentti (Finland)
Luds