Webshop en marketing Goodkat

Co-creatie met 3rd party developers en IT professionals
Industrie: Automotive

project

informatie

Goodkat gevestigd in Ommen, Overijssel is specialist in roetfilters en katalysatoren. Dit zijn emissie-reducerende auto onderdelen. Goodkat levert haar producten aan zowel de zakelijke als particuliere markt.

Vanuit de noodzaak om te migreren van CMS systeem Magento 1 naar Magento 2 heeft Goodkat een migratie doorgemaakt.

Het doel om een overzichtelijke webshop te realiseren waar onderscheid wordt gemaakt op verschillende automerken, een gemakkelijke zoekfunctie op zowel onderdeelnummer als kenteken en een b2b-portaal te implementeren.

project

deliverables

Diensten

project

resultaat

Als projectleider heb ik de wens van de ondernemer, bedrijfsdoelstellingen en verschillende derde partijen weten samen te brengen en zijn we gekomen tot dit resultaat. Goodkat heeft nu een website die draait op magento 2, de website is toekomstbestendig. De productcategorieën zijn opgesplitst tot verschillende automerken en de bezoeker kan gemakkelijk het juiste onderdeel vinden door een kenteken koppeling.

Vanuit de back-end worden er diverse koppelingen gelegd met derde verkoopplatformen waaronder bol.com, Amazon & eBay.

Hierdoor kan de voorraad centraal worden beheerd, aangepast & gemonitord. Als Goodkat nieuwe producten toevoegt aan haar voorraad worden deze automatisch overgenomen op derde verkoopplatformen waardoor het bereik van Goodkat binnen een handomdraai wordt vergroot.

Een geautomatiseerde koppeling met o.a. bol.com. Producten, voorraad en prijswijzigingen worden hierdoor automatisch doorgevoerd.
Door een prettige opdeling van automerken kan de bezoeker gemakkelijk navigeren en een overzicht van de producten zien.

2023

#groei

is een keuze

Kijk, ik kan me voorstellen dat je écht geen idee hebt waar te beginnen; plan een gesprek in met Rik Derks

ontdek meer

bekijk meer projecten

Moar
Motor Academy
Alex' Bike Shop
Oorlogsmuseum Medemblik
Kompetentti (Finland)
Luds