Zorgburo in Balans

Website om leeftijdsgroepen en aanhangende diensten te belichten

project

informatie

Zorgburo in Balans biedt coaching, begeleiding en ondersteuning bij uiteenlopende zorgvraagstukken. Hierbij streven zij altijd naar een doel: Het leven van de cliënt weer in balans te brengen.

Een vernieuwende website waarin de gebruiker de zorgdiensten kan bekijken per zorgdoelgroep.

project

deliverables

Diensten

project

resultaat

Zorgburo in Balans mistte visuele aspecten in haar organisatie. Ik heb Zorgburo in Balans naar een hoger niveau mogen tillen door ook visuele keuzes te maken. Het logo bestaat uit vier pastelgekleurde stenen die ieder de zorgdoelgroep weergeven; jongvolwassenen, volwassenen, ouderen en jonge (aanstaande) ouders. Deze kleurstelling is verder verwerkt in de website wat resulteert in een helder onderscheid tussen de zorgdoelgroepen in combinatie met koppeling van diensten zorgen voor een eenvoudige navigatie.

Waar Zorgburo in Balans voorheen alle verschillende diensten beschreef zorgen we voor een heldere navigatie middels verdeling in leeftijdsgroepen.
Omdat deze website een modern design heeft heb ik een van de nieuwste menu designs geïmplementeerd: een full screen menu. Het menu op volledig scherm wordt geopend op desktop en mobiel en legt de hele focus op waar de gebruiker naartoe wil.

2023

#groei

is een keuze

Kijk, ik kan me voorstellen dat je écht geen idee hebt waar te beginnen; plan een gesprek in met Rik Derks

ontdek meer

bekijk meer projecten

Moar
Motor Academy
Alex' Bike Shop
Oorlogsmuseum Medemblik
Kompetentti (Finland)
Luds