handige links

Ik maak gebruik van software onze workflow hebben verbeterd. Wij weten  zeker dat je ze behulpzaam vindt, dus ik heb ze op een lijst gezet voor je.

alles bij elkaar

we hebben ook een code archief. 

Elementor

Elementor is a highly-regarded WordPress page builder that has been downloaded by over 5 million users worldwide.

One of the reasons why I appreciate Elementor is that it allows me to easily create visually appealing pages without having to write any code.

Its pixel-perfect design capabilities enable me to craft stunning layouts, and its built-in animation and scroll effects add an extra layer of polish to my projects. Another benefit of Elementor is that it offers multiple license options, which is convenient for those working with clients.

Additionally, the tool’s widespread popularity has resulted in a wealth of educational resources being available for those looking to learn more about it.

Get elementor

E-mail marketing

ActiveCampaign is een krachtige marketingautomatiseringsoplossing die bedrijven helpt om hun klantrelaties te verbeteren en hun inkomsten te verhogen. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor e-mailmarketing, marketingautomatisering, verkoop- en klantrelatiebeheer. Met ActiveCampaign kunnen gebruikers e-mailcampagnes opzetten, automatische workflows creëren en de prestaties van hun marketinginspanningen in realtime volgen.

Een van de belangrijkste voordelen van ActiveCampaign is de gebruiksvriendelijke interface, waardoor het platform gemakkelijk te leren en te gebruiken is voor zowel beginners als ervaren marketeers. Bovendien biedt ActiveCampaign integraties met een breed scala aan andere tools, waaronder CRM-systemen, e-commerceplatforms en sociale media. Dit maakt het gemakkelijk om alle marketinginspanningen te centraliseren en te beheren vanuit één enkel platform.

Met zijn uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid is ActiveCampaign een populair en veelgebruikt platform voor bedrijven van alle groottes en in alle industrieën. Het platform heeft al meer dan 150.000 gebruikers en blijft groeien.

Get Active Campaign

Elementor uitbreidingen

Ontbrekende plug-ins/addons voor uw Elementor-websites. Je hebt dit nodig als je meer complexe websites met Elementor wilt bouwen.

Crocoblock levert een geweldige plugin genaamd JetEngine. Software dat je in stelt staat contenttypen te maken, aangepaste meta-fields toe te voegen én relaties te bouwen onder verschillende contenttypen; vervolgens zijn hier allerlei plugins/addons om heen, waaronder JetSmartFilters wat je in staat stel o.b.v. deze variabele meta-fields te filteren. 

  • Pro tip: bekijk hun prijzen. Ik denk dat het pakket voor freelancers de beste waarde biedt.
  • Pro tip 2: bekijk alle functies op deze pagina.
Get Crocoblock
Disclaimer

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links, waarbij ik een commissie verdien als je een aankoop doet via mijn link. Dit helpt me om door te gaan met het maken van de gratis inhoud die ik uitbreng. Ik promoot alleen bedrijven waarvan ik echt geloof dat ze je geld waard zijn. Heel erg bedankt als je mijn links gebruikt om een aankoop te doen.