over Rik Derks

De diensten die ik aanbied zijn ontstaan uit de behoefte vanuit mijn directe omgeving. 

Door mijn werkwijze kan de ondernemer doen waar hij of zij goed in is en kan de ondernemer terecht bij één contactpersoon wat resulteert en heldere communicatie en geen verloren tijd. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, het liefst per telefoon. Korte lijntjes. 

Mijn werkwijze is dan ook alles behalve formeel. Ik ben laagdrempelig, open en betrouwbaar.

Doordat ik sinds 2016 actief ben in de sales en marketing heb ik in augustus 2020 de stap gezet om voor mijzelf te beginnen en ondernemers te helpen naar online zichtbaarheid! Vandaar ook mijn motto: ‘’Op naar online zichtbaarheid’’.

Ik ben een enthousiaste, sociale en leergierige jongen. Geboren en getogen in Vroomshoop, Overijssel en momenteel woonachtig in Zwolle waar ik commerciële economie studeer op het Windesheim.

In 2016 mocht ik aan de slag als stagiaire en binnen afzienbare tijd aangenomen als medewerker bij ondernemer Thomas Kolling.

Thomas leerde mij sales en gaf mij de mogelijkheid om alles te leren over online marketing.

Tijdens het werk kwam ik in contact met andere ondernemers en hoorde hun avontuurlijke verhalen met successen maar ook zeker de valkuilen en faalmomenten.

Hier begon mijn passie voor sales, marketing en communicatie te groeien.

Vervolgens is mijn keuze voor mijn tweede studie gevallen op commerciële economie, en voelde me hier helemaal thuis. Door alle ervaringen, gesprekken en studiekeuze kwam ik er al vrij snel achter dat ondernemers gebruik maken van online marketingtools, maar vaak zonder (heldere) strategie.

Ook veelvoorkomend is dat een ondernemer er voor kiest met verschillende partijen in zee te gaan, en zelf ook nog eens wat te doen, tijd ”verspillen” aan een website bijvoorbeeld.

Hierdoor is het idee gegroeid om ondernemers bij te staan, de zorgen van online marketing en websiterealisatie uit handen te nemen en zodat ik data en rapportages aan kan leveren of presenteren. Informatie dat telt voor de ondernemer, om vanuit daar strategische keuzes te maken.